Steun ons en help Nederland vooruit

Jos van Hout

Commissie MAZ & Commissie Inwoners

Mijn naam is Jos van Hout. Met anderen heb ik het initiatief genomen om met D66 deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Bladel. Voor mij was het vanzelfsprekend dat ik me als verkiesbaar kandidaat zou melden na een lidmaatschap van ruim 40 jaar bij D66.

Samen met Marina woon ik alweer bijna 20 jaar in Hapert. Onze kinderen zijn hier groot geworden en inmiddels heeft de volgende generatie zich aangediend.

In onze campagne spreken we ons duidelijk uit voor gemeentelijke herindeling, maar dat wel gekoppeld aan aandacht voor de eigenheid van de dorpen. Meer overlaten aan de inwoners zelf door ze bij belangrijke zaken van hun eigen leefomgeving te betrekken en ze daar ook mede verantwoordelijk voor maken.

Sinds 2012 ben ik zelfstandig adviseur voor de lokale overheid. Bij diverse gemeenten heb ik tijdelijke opdrachten uitgevoerd, onder andere binnen het sociaal domein. Inmiddels heb ik ruim 43 jaar ervaring bij gemeentelijke organisaties, onder andere ben ik bijna 13 jaar gemeentesecretaris geweest

D66 in Bladel: omdat het anders kan.

Meer van Jos van Hout